Viakom – když budete shánět kameru

Když už dneska mám tak dobrou náladu a trousím tu pochvalné článečky, přidám jeden dlouho odkládaný článek z konce loňského roku. Možná bude silně hraničit s reklamou, ale jedná se o skutečný příběh za jehož napsání mi v kapse nezůstal žádný úplatek :-) Pro jednoho mého klienta jsem potřeboval mezi vánočními svátky sehnat IP kameru. Z blíže nejmenovaných důvodů musela být kamera koupena právě mezi svátky a nikdy jindy. Již dříve mi byl jako velmi spolehlivý doporučen dodavatel a prodejce Viakom. Tehdy jsem prodejnu navštívil a setkal jsem se s velmi příjemným personálem, který mi ochotně odpovídal na moje všetečné otázky a pomohl mi proniknout do problematiky kamerových systémů.

Nuže, když jsem tedy obdržel obálku s hotovostí, vydal jsem se na jisto do Viakomu pro kamerku. Jaké bylo ale mé překvapení, když jsem zůstal stát na parkovišti, dveře zamčené, zvonky mrtvé a telefony nikdo nezvedal. Chvíli jsem zoufale přešlapoval, když v tom přijelo auto a vystoupil muž a žena. Byli to majitelé a dozvěděl jsem se, že mezi svátky je zavřeno – že tahle informace už více jak měsíc visí na webu Viakomu. :-( Pouze shodou okolností jsme se potkali, když právě přijeli s novým zbožím ze skladů.

Přesto však byli velmi milí a ochotní pro jednoho zákazníka v době svého volna pozapínat všechny ty stroje, aby mi předvedli, co jejich kamery umí a která z nich by pro mne byla ta nejlepší. I přes mojí netaktní návštevu byli velmi ochotní a v klidu jsem mohl vybírat z nabízených kusů.

Pokud tedy budete někdy stát před úkolem koupit nějakou monitorovací kameru, neváhejte se obrátit na Viakom, odejdete spokojeni. Děkuji. O kamerce zase příště ;-)

Jedna myšlenka na “Viakom – když budete shánět kameru”

  1. Viakom a jiné Je pravda že s viakomem mám taktéž jen dobré zkušenosti,vzhledem k tomu že se zabývám kamerovými systémy můžu říci že firem s podobným přístupem je jak šafránu,jediná věc která mě udivuje je,kam se tato firma žene???? 5mpx kamery pro CCTV??? Chce snad někdo vyrábět ze záznamu plakáty??? Například z mých zákazníků o drahé kamery není absolutně zájem a viakom se na ně zdá začíná specializovat.Pokud hledáte velmi kvalitní kamery za super cenu vim o dvou firmách a to jedna v českých Budějovicích a druhá v pardubicích(nebudu zminovat jména ale kdo je trochu šikovný jistě najde).Pokud kamery k zabezpečení pořizujete jen jedna rada …. na světě je jen pár výrobců chipů a tak většina různě vypadajících kamer je vlastně jedna a ta samá v jiném domečku a s různou optikou.

Komentáře nejsou povoleny.