Pohřeb Jiřího Heřmánka (aktualizováno)

Rozloučení s Jirkou Heřmánkem proběhlo v pátek 4. 7. 2008 ve 12 hodin v pardubickém krematoriu.

K obřadu se sjely hasičské sbory z několika měst Pardubického kraje, aby poctili památku velkého Muže. V obřadní síni jeho nejbližší z řad hasičů stáli čestnou stráž vedle rakve.

Zástupy lidí, kteří se s Jirkou přišli rozloučit, několikrát překračovaly dostupnou kapacitu velké obřadní síně a většina smutečních hostů během obřadu stála pod deštivou oblohou před vchodem.

Zástupy hostů, kteří se nevešli během obřadu do síně

Po obřadu hasiči před branami krematoria vzdali čest svému veliteli a kolegovi.

Sbohem, Jirko!

2 komentáře u „Pohřeb Jiřího Heřmánka (aktualizováno)“

  1. Jirko.Budes me a vubec nam vsem co te zname strasne moc chybet.Byl si vzdycky clovekem za kterym lidi sli a verili mu.Tve slovo se dalo skutecne nazyvat slovem Muze,ktery si vzdycky stal za svym slovem.Nikdy na tebe nezapomenu. Martin

  2. Původně jsem tam jet nechtěla,skoro jsem ho neznala. Ale nakonecjsemteda jela.A nelituju toho. I když jsembyla venku, tak měl Jirka opravdu pěknej pohřeb. Takovej velkej můž jako on si ho taky zasloužil. Bohužel má kytka pro něj sice nepřežila, ale nevadí. Kluci jako čestná straž takyměli co dělat, aby se udrželi. Lidi bylo opravdu hodně, aspoň je vidět, že to byl opravdu dobrý člověk, kterého měli lidi rádi.Je fakt, že tu bude hodně chybět. HOld život je občas nespravedlivej. Podle toho co jsemo něm slyšela, tak ON si nezasloužil opustit tento svět. Aspoň teď ještě ne.

Komentáře nejsou povoleny.